Política de privadesa i avís legal

Qui som

La nostra adreça web és: https://escolabroadway.com.

Avís Legal

En virtut del contingut de la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, l’informem que les dades personals contingudes en el present document s’inclouran en un fitxer confidencial i propietat exclusiva de Broadway escola de teatre musical per a la gestió administrativa i de la comunicació d’activitats. El consentiment de la cessió de dades personals és revocable i vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i oposició dirigint-se a Broadway escola de teatre musical.

Quines dades personals recollim i per què

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també anomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Fem servir el formulari de contacte per poder rebre els vostres comentaris. No s’emmagatzema la informació fora dels clients de correu que reben les vostres peticions o comentaris.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Per més informació sobre les galetes, podeu anar a la nostra pàgina : https://escolabroadway.com/cookies